Etkinlik – FÂTiME.POLATLILI – Katretül Hayat Bayan Sitesi(Nisa Katre) كاتريتول الحياة
Radyo Dinleyici Sayısı: 2
  • FÂTiME.POLATLILI kullanıcısının profil fotoğrafı

    FÂTiME.POLATLILI

    1 yıl 6 ay önce
    Profil fotoğrafıProfil fotoğrafıProfil fotoğrafı +7 bunu beğendim
    3 Yorumlar
    • Yorumum silinmiş bu sebeple tekrar yazıyorum. Ateistlerin hazırladığı bir videonun altında yorumları okuyordum, biri yazmıştı ki: Her şeyi anladım fakat iki denizin ayrılmasını anlayamıyorum bu yüzden hala Allah’a inanıyorum. Başka bir Allah’ın belası ateist ise hemen ona bilimsel bir açıklama ile cevap vermiş güya iki denizin ayrılmasını izah etmiş. O da yorumda teşekkür etti, artık kafam rahatladı ben de ateist oldum demiş. Hiç unutamıyorum yüreklerim parçalanmıştı. Bilimsel açıklamaları Allah’ın yerine koyacak bir akla tapmaktan Allah bu ümmeti korusun.

      • Bir keresinde bir kitapta okumuştum. Diyordu ki insanlar Yüce Yaradanın yarattıklarını keşfediyorlar ona bir açıklama getiriyorlar, bunun adı bilim oluyor. Oysa ki var olan bir şeye açıklama getirmek bu sadece. Ve baktığımızda bilimin henüz keşfetmedigi binlerce şey mevcut.

    • Kamer suresi ilk üç ayeti; “Saat (kıyamet vakti) yaklaştı ve Ay yarıldı. Onlar bir mûcize görseler hemen yüz çevirip, ‘Bu öteden beri bilinen bir sihir!’ derler. Hep yalan saydılar ve kişisel arzularına uydular; oysa her iş yerli yerindedir.” Ve harkesin imanı kulağının aldığı kadariyla ayarllidir

Arkadaşlar

Profil fotoğrafı
ZeynepAdiyamanManisa
@zeynepadiyamanmanisa
Profil fotoğrafı
Seyyide
@seyyideanne
Profil fotoğrafı
G 6.S Nurten balta
@nurtenbalta
Profil fotoğrafı
FathimaShifabintshowkkath
@fathimashifabintshowkkath

Gruplar

hacklinkhacklinkhacklink